Dynavoice

Dynavoice Magic (v.3) kotiteatteri kaiutinsarja, valkoinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

643,00 
Määrä: kpl
Löysitkö jostain halvemmalla?

Dynavoice Magic-kotiteatterisarja. Perustason hyvin viimeistelty kotiteatterikaiutinsetti kahdella viimeistelyllä, musta tai valkoinen.

Sarjassa 2kpl järeää F-6 EX lattiakaiutinta, 2kpl S-3 EX surroundkaiutinta sekä C-4 EX keskikaiutin. Hyvin yhteensoveltuva kaiutinsetti.
Suosittelemme matalien taajuuksien toistoon erillistä subwooferia, esimerkiksi Dynavoice Magic Sub-8! 

Väri: valkoinen

 

Dynavoice Magic -sarja on ollut jo pitkään Dynavoicen suuri myyntimenestys ainutlaatuisen hinta-suorituskykysuhteensa ansiosta, johon mikään muu kaiutin ei pysty. Kun ylellisemmät EX-mallit tulivat markkinoille, niissä oli vielä useampia parannuksia.
 

Värit

Dynavoicen Magic EX -sarja on saatavana kahtena hyvännäköisenä viimeistelynä: high glossy valkoisena tai high glossy mustana. Molemmissa on moderni, mutta samalla ajattoman puhdas viimeistely. Tämän vuoksi uudet kaiuttimet sopivan mihin tahansa huoneeseen ja ovat ajattoman näköisiä.
 

Ääni

Magic-sarjan ääniominaisuudet on tehty valtavan helposti kuunneltavaksi. Tavoitteena on kuitenkin tinkimätön hifiääni. Lattiakaiuttimet on varustettu kaksinkertaisilla bassorefleksiputkilla, takapuolella aivan ylhäällä ja alhaalla. Kaikissa tämän sarjan kaiuttimissa on täsmälleen sama SuperAudio-diskantti parhaan mahdollisen yhteensoinnin saavuttamiseksi.
 

Hifi-lehtien testit

Dynavoice Magic -sarja on saanut hifi-lehdissä huippuarvosanat hintalaatusuhteesta. Bild & Ljud Hemma -lehti palkitsi Magic F-6:n vuoden parhaana kaiuttimena edullisten kaiutinten luokassa. Ainoa kaiutin, joka onnistui voittamaan sen, oli ”isoveli” Dynavoice Challenger M-65! Nykyaikainen ja hyvännäköinen muotoilu yhdistettynä ääneen, joka saattaa moninkertaisesti kalliimmat häpeään. Ei siis ihme, että tämä on Dynavoicen kaikkien aikojen myydyin sarja.

 

Digital Life -lehti 2008:

”Maagista! On jatkuvasti vaikea uskoa kuulemaansa, etenkin kuin kaksikertaisesti kalliimman kaiuttimet kuulostavat vain puoliksi näin hyvältä!”

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.