Heco Ambient

Heco Ambient

Hyvän äänen lisäksi nykypäivänä halutaan kaiuttimilta sisustuksellisuutta ja helppoa sijoitettavuutta. Heco on tällä perusteella luonut Ambient-mallistonsa. Sarjassa on kolme eri kokoista, seinälle sijoitettavaa mallia mustana sekä valkoisena. Tämän lisäksi paketissa toimitetaan kolme eri väristä etukangasta; vaalean-, tummanharmaa sekä musta. Näillä vaihtoehdoilla saadaan jokaiseen tilaan kokonaisuuteen sopiva ja korkealuokkainen äänentoisto, joka myös näyttää hyvältä.

Seinäkaiuttimissa on erinomainen hinta-laatusuhde ja ne tarjoavat tasapainoisen äänentoiston kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Näillä litteillä kaiuttimilla toteutat tyylikkään stereo- tai kotiteatterijärjestelmän. Ne sopivat myös hyvin taulutelevision kanssa käytettäväksi television vieressä, seinällä. Täydennä kaiuttimien toisto sarjaan kuuluvalla litteällä subwooferilla.

Heco Ambient -seinäkaiuttimet voidaan kiinnittää seinään pysty- tai vaaka-asentoon omilla telineillään tai vaihtoehtoisesti VESA kiinnistystandardin mukaisilla telineillä jolloin ne ovat myös suunnattavissa.

Järjestys: