Heco

Heco Aurora 5.1 kaiutinsarja, musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

alk. 2137,00  2176,00 
Määrä: kpl
Löysitkö jostain halvemmalla?

Huippuarvostelu Heimkino lehdessä: "Outstanding" Lue kohokohdat tästä.

Saksalaisen Hecon hinta/laatusuhteeltaan erinomaisen kokonaan uuden Aurora-sarjan kaiuttimet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, dynamiikkaa ja hyvän bassontoiston. Tässä yksi parhaimmista sarjoista tässä hintaluokassa, oli mittari sitten mikä tahansa. Sarjan kanssa mahdollista nauttia erittäin korkalaatuisesta äänentoistoistosta elokuvissa mutta sarjan pääkaiuttimet miellyttävät varmasti myös vaativampaakin musiikinkuuntelijaa. 

5.1 kaiutinsarja on ryyditetty omalla aktiivisubwooferillaan. Järjestelmän voi helposti päivittää 7.1 systeemiksi lisäparilla surroundkaiuttimia, tai Dolby Atmos järjestelmäksi kattoon upotettavilla kaiuttimilla tai pääkaiuttimien päälle sijoitettavilla Hecon AM200 kaiuttimilla.

"Viimeisen päälle - Heco Aurora on kaiutinsarja, joka sementoi omassa mielessäni Hecon erääksi parhaiten korvaani miellyttävistä kaiutinvalmistajista. Ratkaisevana tekijänä tässä on äänen yhteneväisyys, joka määrittää Hecoille valokuvamaisen finessin. Tahdoitpa sitten parasta jälkeä kotiteatteriisi tai luotettavan ja kauniin stereoparin omaan kuuntelusoppeesi, on Aurorassa mistä ammentaa."  AVPlus lehden Heco Aurora testi 9-10/2017 Lue artikkeli tästä.

Sarjan kaiuttimet:

Sarja on saatavilla myös valkoisilla kaiuttimilla.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.