HM-32 rakennussarja

Myymälän varastossa

174,74  193,79 
Määrä: kpl
Löysitkö jostain halvemmalla?
HM-32 kaiutinrakennussarja on Hifimaailma lehdessä 7/2013 esitelty Pekka Tuomelan suunnitteleman uutuuskaiutin. Sarja sisältää vain perussuodinosat. Mikäli haluat tehdä säädöillä olevan version, tilaa tarvittavat lisäkomponentit erikseen. Tutustu myös tähän kaiuttimeen suunniteltuun HM-B9 bassojalustaan!

Sarja sisältää seuraavat osat yhteen (1kpl) kaiuttimeen:

  • kaiutinelementit
  • jakosuotimen komponentit
  • ruuvit
  • johdot
  • tiivisteet
  • liitinterminaalin

Huom! 

Jos et halua tehdä koteloa itse, voit tilata sen valmiina.Kuviopuu valmistaa kaiutinkoteloita MDF- tai liimapuulevystä asiakkaan toiveiden mukaan. Valikoimaan kuuluu suoraan lähes kaikki Hifitalon myymät rakennussarjat, ja tarvittaessa voit myös toimittaa itse kaiutinpiirustukset. Katso lisätiedot ja hinnat alla olevasta linkistä.


Arvostele tämä tuote

30.01.2018 - Mike78

Kaverin puolesta rakensin ja täytyy todeta että kyseessä on varsin kovan luokan pikkukaiuttimet jotka soivat paljon kokoistaan isommin! Verrokkina oli omat lattiamalliset HM262 kaiuttimet Yamaha A-S1100 vahvistimella! Suosittelen pieniä mutta laadukkaita kaiuttimia tarvitsevalle! Diskantin upotus on varsin helppo tehdä kun liimaa etulevyn päälle vanerin , johon tekee kuppiporalla diskantin reunuksen kokoisen reiän! Täsmälleen sopiva terä löytyy rautakaupasta.

04.04.2014 - karri

yllättävän tuhti sointi noin pieneksi kaiuttimeksi. tuntuu vaativan kohtuullisesti tehoa että sointi aukeaa. viritetyllä diskantilla oikein mukavat purkit.