Asennuspalvelu

Myymme ja asennamme vuosien kokemuksella kaikki äänentoistojärjestelmät sekä tämän päivän kameravalvontajärjestelmät.

  • Kotiteatterilaitteet
  • Monihuonejärjestelmät
  • Julkiset tilat kuten ravintolat ja kahvilat
  • Teollisuuskiinteistöt
  • Valvontakameralaitteistot 
  • Autohifilaitteet ja näyttelyautot 

Kotiteatterisuunnittelu

Onko aikeita kotiteatterin hankkimiseen? Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme täydelliset kotiteatteri- ja stereojärjestelmät kotiisi. 

 

Kaupat täyttyvät mitä erilaisimmista kokoonpanoista, eri näköisistä, kuuloisista ja hintaisista. Valinta voi olla todella vaikea ilman asiaan syvemmin perehtymistä, silti lopputulos voi olla arvaamaton. Toteutamme kokonaisuudet yhdessä asiakkaan kanssa, alusta asti on asiakas mukana kotiteatterinsa suunnittelussa.

Kotiteatteri on yhä useammassa kodissa ja asennukset sekä kaiuttimet ovat entistä kiinteämpiä. Kotiteatterin vaatimat sähkötyöt ja kaapeloinnit kannattaakin ottaa esille jo rakentamisen tai remontoinnin yhteydessä. Toteutamme kanssasi ensimmäisestä ideasta alkaen! Toiset haluavat kaiuttimista upeita sisutuksellisia esineitä, toiset taas haluavat vaikka seiniin integroidun huomaamattoman ratkaisun! Voimme tehdä pelkän suunnittelutyön, pelkät kaiuttimet, laitteiston tai täydellisen kokonaisuuden paikalleen asennettuna. Ja tietenkin käyttövalmiina. Tarjoamme paketteihimme laadukkaita tunnettujen valmistajien vahvistimia ja soittimia. Toimitamme haluttaessa myös oikeanlaiset kaapelit, videotykit ja valkokankaat!

Ota yhteys niin keskustellaan tai tulemme käymään! Suunnitellaan yhdessä teidän ikioma kotielokuvateatteri!

Kuvia tekemistämme kotiteatteriasennuksista: