AUTOHIFI ASENNUS SALOSSA

Tarjoamme autohifiasennukset ammattitaitoisella asentamolla usean vuoden kokemuksella perusasennuksista vaativiin näyttelytoteutuksiin. Ota yhtettä niin kartoitetaan teille sopivimmat autohifiasennukset. Varastostamme suoraan huippulaaja valikoima eri automalleihin sopivia soitinadaptereita, johtosarjoja ja kaiutinadaptereita.

Auton vaimennus

Äänivaimennus ei ole vain autohifin asia, vaan matkustusmukavuuden kannalta todella tärkeä ominaisuus. Se auttaa todella huomattavasti ajomeluun, eli renkaiden, moottorin ja muun liikenteen ääniin, joka parantaa taas ajomukavuutta aivan uskomattoman paljon. Jatkuva melu rasittaa ihmistä enemmän ja hiljaisessa autossa on mahdollista keskustella puhelimessa tai kaverille.

Paras hyöty vaimennukseen saadaan yleensä isoperäisissä autoissa, eli paketti-, tila- ja farmariautoissa, joissa tilavuudeltaan isommasta peräpäästä kantautuu enemmän ääntä, koska siellä ei ole ääntä vaimentamassa esimerkiksi penkkejä.

Autohifin kannalta taas, karkeasti & yleistäen, vaimennuksella vähennetään resonansseja kaiuttimen ja auton rungossa, tiivistetään elementin ympärystää sekä vähennetään haitallisia kaikuja. Näillä kaikilla on positiivisia vaikutuksia autohifin kannalta tärkeään äänenlaatuun.

Kaiuttimien ja erillissarjojen asennus

Suurin osa toteutetuista äänentoistopäivityksistä on niin sanottuja OEM-asennuksia joissa auton ulkoasu ei muutu lainkaan vaan alkuperäispaikoille vaihdetaan laadukkaammat kaiuttimet ja järjestelmään lisätään myös kunnolliset vahvistimet sekä usein subbari. Myös subwooferasennuksiin on monta eri toteutustapaa joista moni on täysin huomaamaton. Asiakkaitamme ovat yksityihenkilöiden lisäksi taksiautoilijat, kuljetysliikkeet, autokaupat ja niin edelleen.

Autoradion asennus

Asennus on sinänsä yksinkertainen operaatio, mutta sitä varten tarvitaan sopivat työkalut, tarvittavat sovitteet ja adapterit auton merkin, mallin ja vuoden mukaan sekä sopivasti määrätietoista, lempeää otetta (ja mahdollisesti aavistus väkivaltaa) soittimelle. Autosoittimen asennuksessa ei kestä pitkään, kunhan kaikki tarvittavat tarvikkeet ovat ulottuvilla. Se hoituu melkein keneltä tahansa, joka pystyy seuraamaan käyttöohjeita.

  • Soittimen vaihdot jopa odottaessa
  • Alkuperäiskaiuttimien vaihdot
  • Vahvistimien asennukset
  • Bluetoothjärjestelmien lisäykset alkuperäisiin soittimiin
  • Subwoofereiden asennukset
  • Custom asennukset
  • Johdotukset
  • Äänenvaimennus
  • Peruutuskameroiden asennukset

ASENNUSHINNASTO

Tuntiveloitus 74,90 €
Soittimen vaihto alkuperäis paikalle
1999 tai vanhempi 74,90 €
2000-2009 149,9
2009 tai uudempi 224,90 €
Auton vahvistimen johdottaminen
1999 tai vanhempi 224,90 €
2000-2009 299,90 €
2009 tai uudempi 374,90 €
Linjamuuntimen asennus vahvistin asennuksen yhteydessä 74,90 €
Audison BitTune laitteistösäätö 114,90 €
Kaiutinparin asennus alkuperäispaikoille
1999 tai vanhempi 149,90 €
2000-2009 224,90 €
2009 tai uudempi 299,90 €
Oven vaimennus kaiutin vaihdon yhteydessä 74,90 €
Mopoautot
Soittimen vaihto alkuperäis paikalle 74,90 €
Subin johdotus + vahv. Asennus subwoofer koteloon 224,90 €

 

Laita viestiä moikka@hifitalo.fi , yhteydenottolomakkeesta tai soita 044 0553 595 ja kysy lisätietoja tai tarkempaa tarjousta autohifi asennuksen kokonaisuudesta.

 

AUDISON BIT-ASENNUSPALVELU

Tarjoamme Audison-signaaliprosessoreihin asennus-/säätöpalvelua. Audison bit Tune -mittalaitteistollamme saamme viritettyä autosi äänentoistosta juuri haluamasi kaltaisen. Säädämme mm. aikaviiveet, jakotaajuudet, taajuuskorjaimet, tasot jne.