Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Hifitalo.fi:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Meille on myönnetty avainlippu

Hifitalo.fi on 100% kotimainen verkkokauppa.
Meiltä ostaminen on luotettavaa ja samalla tuet kotimaista työtä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Kaarinassa toimivalle Hifitalo.fi -verkkokaupalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Hifitalo.fi on verkkokauppa, jossa myydään äänentoistoon liittyviä tuotteita. Meiltä saat osaavaa palvelua jos tarvitset äänentoistoon päivitystä kotiin, mökille, autoon tai veneeseen. Työllistämme päätoimisesti neljä henkilöä ja osa-aikaisesti useamman alihankkijan. Ostamalla meiltä tuet kotimaista työtä ja yritystoimintaa.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

-Verkkokauppamme Hifitalo.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman äänentoistoon keskittyneitä tuotteita kotiin, autoon ja veneeseen. Olemme kotimainen perheyhtiö. Yrityksemme verot, palkat, kirjanpito, logistiikka ja muut kustannukset maksetaan Suomeen kotimaisille toimijoille, kertoo yrityksen pääomistaja Janne Rosama.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

- Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä, Mentu kertoo.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 5000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi