Vanha kunnon Noidan käsikirja oli kovassa kulutuksessa, kun pidimme huolta planeettojen asettumisesta kohdilleen juuri tänä synkkänä perjantaina (torstaina-- mitä näitä nyt on...), jotta voimme tarjota teille parhaat alennukset. Varaston synkistä syövereistä on kaivettu nyt myös poistoeriä tuotteita, jotka myydään nettohinnoilla ulos.

Muista ilmainen toimitus kampanja-ajan kaikille yli 125€ tilauksille!

Kaikki Black Friday ale-tuotteetHeco-kaiuttimet -25%Kaiutinrakennussarjat -25%Valikoidut kotihifituotteet jopa -40%

Kaikki Black Friday -kaiuttimet

Kaikki Black Friday -laitteet

Kaikki Black Friday -kaiutinrakennustuotteet

Autohifitarjoukset

Black Friday -lahjoitukset

Hope

Vaikka piinkovia kapitalisteja ollaankin, niin 2020 on ollut niin hämärää menoa, että päätettiin tukea niitä jotka ovat kärsineet näistä oudoista ajoista. Tuemme Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:tä lahjoittamalla osan Black Fridayn aikana tehtyjen tilausten tuotoista heille. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Viime vuonna Metallica lahjoitti heille 55 000€ käydessään Hämeenlinnassa.

Tämän lisäksi pyydämme asiakkailtamme tavaralahjoituksia myymäläämme (Salitunkatu 3, Salo) 4.12. mennessä. Jos sinulla on hyväkuntoisia, puhtaita ja omalle perheellesi tarpeettomia lastenvaatteita, tavaroita ja leluja, tuo ne meille, niin välitämme ne eteenpäin. Lahjoitusten tulee olla siistejä, ehjiä ja ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.

Jos haluat auttaa Hope ry:tä, niin pääset tästä linkistä heidän sivuille lukemaan lisää.