Tarjoamme yhteistyössä Klarnan kanssa hifiasiakkaillemme monipuoliset maksutavat.

Klarna tarjoaa kuluttajille helpon tavan tehdä ostoksia netissä. Klarna tarjoaa kuluttajalle helpon ja luotettavan tavan ostaa laskulla tai osamaksulla. Osamaksuun voi valita vähintään 5€ kuukausittain (tai 1/24 osa per kuukausi). Korko on 19,9%. Tarkempia tietoja saa Klarnan asiakaspalvelusta. https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Maksutavat

Klarna tarjoaa maksutapojen vaihtoehtoina "Maksa myöhemmin", joka mahdollistaa asiakkaalle tavan tutustua tuotteeseen ennen varsinaisen ostopäätöksen tekemistä - mukavasti omassa kodissa. Ilman lisäkuluja Klarna tarjoaa maksun myöhemmin 14 päivän jakson, joka alkaa tuotteiden toimittamisesta hifi kaupasta. Maksimissaan maksua voi siirtää jopa kolmen kuukauden päähän, näissä tapauksissa Klarna veloittaa hinnaston mukaisen summan.

Toinen tapa maksaa ostokset Klarnalla on "Pilko maksut", joka tarkoittaa kerran kuukaudessa maksettavia erien jakamista jopa 36 osaan, eli kolmeen vuoteen. Maksujen pilkkominen ei kuitenkaan sido mihinkään ja loppusumman voi maksaa myös aiemmin pois. Klarnan asiakaspalvelu antaa asiasta tarkempia tietoja.

Klarna Maksa myöhemmin

Klarna Maksu myöhemmin -vaihtoehdolla voit asioida hifikaupassa turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee niitä maksaa.

  • Tuotteet toimitetaan ennen maksua
  • Maksuaika 14 vrk tuotteiden toimituksesta
  • Ei maksukorttitietojen täyttämistä
  • Alkuperäinen lasku saatavissa Klarnan palveluista ja klarna.fi
  • Mahdollisuus vaihtaa erämaksuun

Klarna Maksa myöhemmin -mahdollisuudessa ei ole laskutuslisää. Saat 14 vuorokauden maksuajan ilman lisäkuluja, eli maksat vain tuotteesta tuotteen hinnan ja mahdollisen toimituksen. Laskun saatuasi voit vielä päättää maksatko heti vai useammassa erässä. Tämäkään ei vielä lopullisesti sinua sido, vaan voit vielä senkin jälkeen maksaa kerralla.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Maksa myöhemmin -ehdot

Klarna Pilko maksut

Ostaessasi Pilko maksut -vaihtoehdolla saat maksettua tilauksesi osissa, vähintään 1/24 osan joka kuukausi (ja kuitenkin aina 5€). Osamaksun korko on 19,9%. Luoton myönnössä on muutama perusvaatimus:

  • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotta täyttänyt
  • Osoitteesi tulee löytyä Suomen väestörekisteristä

Kun noudat Klarna Pilko maksut -tilaustasi sinun tulee huomioida myös muutama asia:

  • Henkilöllisyys täytyy todistaa noudettavessa. Myymälöissä henkilöllisyyden todistamiseen vaaditaan suomalainen viranomaisen myöntämä henkilökortti, ajokortti tai passi.
  • Myös ulkomaisen passin ja Kela-kortin yhdistelmä voidaan hyväksyä, kunhan kummankin dokumentin tiedot täsmäävät toisiinsa ja tilauksen tietoihin.
  • Toisen henkilön Klarna-tilausta noutaessasi mukana tulee olla valtakirja, valtuuttajan kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä oma henkilöllisyystodistus.

Klarna Laskulla ja tilillä maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7 % lisäkorolla).

Luotonantaja Klarna tilissä on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu tai soittamalla numeroon 09- 42599771.

Klarna rahanpalautus

Mikäli peruutat tilauksesi, Hifitalon verkkokauppjärjestelmästä siirtyy automaattisesti tieto Klarnalle, joka käsittelee peruutuksen ja palauttaa summan Klarnan maksuvaihtoehdollesi. Tarkempia tietoja Klarnan palautuksesta saa Klarnan asiakaspalvelusta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Klarna asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun tavoitat joko Klarnan sovelluksesta, osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu tai puhelimella numerosta 09 - 425 99 771