Toimitustapoihin liittyvien palveluiden tarkat hinnat riippuvat valitusta palvelusta, sekä tilauksen kokonaispainosta ja tilavuudesta. Ostoskorissasi pystyt arvioimaan mahdolliset toimituskulut, jotka tulevat tilauksellesi. Toimitamme päivittäin kymmeniä hifi-tilauksia varastoltamme Matkahuollon, Schenkerin, sekä Postin välityksellä. Tilaussivulta löydät lähetyksen seurantatunnuksen, jolla pystyt seuraamaan tilaustasi ja tarkistamaan sen sijainnin milloin tahansa.

Meidän järjestelmästä lähtee automaattinen ilmoitus sähköpostilla sekä tekstiviestillä, kun hifi lähetys on lähtenyt varastoltamme. Samassa kerromme linkin seurantasivulle, josta näet pakettiseurannan.

Nouto Kaarinasta

Voit noutaa tilauksesi maksutta myymälästämme Kaarinasta, osoitteesta Hallimestarinkatu 17b. Ilmoitamme, kun tilauksesi on valmis noudettavaksi.

Kuljetus noutopisteeseen

Matkahuollon noutopistepaketti

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Pakettia säilytetään pakettipisteessä ja pakettiautomaatissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus ja mahdollinen pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla. Matkahuollon paketit voit noutaa yli 1100 pakettipisteestä ja automaatista ympäri Suomea (pisteinä toimivat mm. Matkahuollot, K-Marketit, R-kioskit sekä monet muut Matkahuollon pakettipisteet).

Voit maksaa tilauksen verkossa. Lue lisää maksutavoista.

Matkahuollon lähetysten seuranta 

Lue lisää Matkahuollon pakettipisteestä ja pakettiautomaatista

DB Schenker noutopiste

Saat verkkokaupan tilauksesi valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen 1-2 arkipäivässä. Schenkerin noutopisteitä on ympäri Suomen K-ruokakaupoissa, R-kioskeissa, pakettiautomaateissa ja muissa paikallisissa yrityksissä.

Schenker säilyttää tilauksesi paketit 14 vuorokautta noutopisteissä ja Smartsmile-automaateissa 7 vuorokautta. Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa. Hifi tilausta noutaessasi sinulla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus.

Postin noutopiste

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen.

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja. Tilaus toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä.

Jos tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen, se on noudettavissa pääsääntöisesti kahden arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Pakettia säilytetään noutopisteessä seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä.

Postin lähetysten seuranta

Uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisenä tiedon tarjouksista & uutuuksista