Audiovideo

Purismi rakennussarja

Myymälän varastossa

239,97  255,97 
Määrä: kpl
Löysitkö jostain halvemmalla?

Yksi elementti, kolme jakosuodinosaa. Bassotoisto, joka ylettyy 20 hertsiin saakka ja keskialue, joka on hyvin tasapainoinen ja yhtenäinen. Kaiutin, joka vie lattiapintaa vain 33 x 9 cm. Erittäin yksinkertainen mutta huikean äänenlaadun omaava erityinen kaiutinvaihtoehto AudioVideolta!

Sarja sisältää seuraavat osat yhteen (1kpl) kaiuttimeen:

  • Koaksiaalielementin
  • komponentit jakosuotimen rakentamiseen
  • liitinterminaalin
  • sisäisen johdotuksen
  • Ruuvit
  • Tiivisteet

Lue kattava esittely ja rakennusohjeet osoitteessa
audiovideo.fiHuom! 

Jos et halua tehdä koteloa itse, voit tilata sen valmiina.Kuviopuu valmistaa kaiutinkoteloita MDF- tai liimapuulevystä asiakkaan toiveiden mukaan. Valikoimaan kuuluu suoraan lähes kaikki Hifitalon myymät rakennussarjat, ja tarvittaessa voit myös toimittaa itse kaiutinpiirustukset. Katso lisätiedot ja hinnat alla olevasta linkistä.


Arvostele tämä tuote

04.05.2016 - Timpe

<p>Huikea &auml;&auml;nenlaatu. Vaihdoin itse viel&auml; jakosuotimen komponentit huippulaadukkaisiin ja &auml;&auml;nenlaatuun voi olla todella tyytyv&auml;inen. Kotelon kasaamisessa oli omat haasteensa, mutta onneksi oli hyv&auml; tila k&auml;yt&ouml;ss&auml; kokoamista varten.</p>

02.05.2015 - Pekka Kosonen

On kyllä ihan rakentamisen arvoinen tuote. En olisi uskonut miten kivan äänen näistä saa ulos. Bassoakin refleksi viritteisenä riittää isompaankin tilaan.