Vibrofiltr

Vibrofiltr 2mm vaimennusmatto, 1 levy

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Myymälän varastossa

4,00 
Määrä: kpl
Löysitkö jostain halvemmalla?

1kpl Vibrofiltr 2mm vaimennusmattoja (0.175m²)

Vibrofiltr vaimennustuotteet ovat erittäin tehokkaita mutta edullisia. Niiden pääasiallinen käyttökohde on ajoneuvojen äänieristykset mutta tuotteita voidaan toki hyödyntää missä tahansa kohteessa jossa kappaleen värinää tai ääniaaltoja halutaan vähentää. Huomaa eri pakkauskoot, mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät!

Perus butyylikumipohjaista vaimennusmattoa on saatavissa neljässä eri paksuudessa. Erityisen ohut ja kevyt 1.5mm, suosituin 2mm sekä vielä paksummat 3mm ja 4mm raskasmatot. 4mm vaimennusmatto onkin paras vaimennus erittäin vaativiin kohteisiin! Kaikissa paksuuksissa on pinnassa on ohut almiinikerros. 

Levyn koko on 350mm x 500mm ja sitä on helppo leikata haluamiinsa muotoihin. Levyssä on valmis voimakas liimapinta ja se on helppo kiinnittää sellaisenaan. Koska materiaali on notkeaa, ei tarvita esimerkiksi kuumailmapuhallinta. Tärkeintä vaimennustehon kannalta onkin materiaalin huolellinen kiinnitys vaimennettavaan pintaan. Vaimennusmatot ovat niin veden kuin erilaisten öljyjen/liuottimien kestävää. 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.